Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Aikuiset

Taikuri Timo Tiikkainen on esiintynyt televisiossa, messuilla, yritysten asiakas- ja syntymäpäivätilaisuuksissa, ostoskeskusten markkinointitapahtumissa, ravintoloissa, häissä, aikuisten syntymäpäiväjuhlilla ja monissa muissa tilaisuuksissa. Taianomainen esitys räätälöidään aina tilaisuuden mukaan.

STAND UP -TAIKA

Näyttämöllä tapahtuva stand up -taikashow vangitsee katsojien mielenkiinnon heti esityksen alussa. Käsittämättömät taiat ja tilanteeseen sopiva huumori vapauttavat tunnelman ja saavat naurun raikumaan niin hienostuneissa kuin rennommissa tilaisuuksissa.

Stand up -taikaesityksen aikana joku onnekas yleisön jäsen pääsee myös todistamaan taikakykyjään lavalla taikuri Timo Tiikkaisen avustajana. Stand up -taikaesityksessä käytetään isoja esineitä, jotka näkyvät sadoille ihmisille, toki ne toimivat myös pienimuotoisemmissa tilaisuuksissa. Ohjelman kesto on tavallisesti 10–40 min.

CLOSE UP -TAIKA

Close up -taikaesityksessä on taikaa, joka tapahtuu lähellä yleisöä. Taikuri Timo Tiikkainen kiertää juhlavieraiden ja yleisön joukossa esimerkiksi ravintoloiden pöydissä, kauppakeskusten ihmisvilinässä tai cocktail-tilaisuudessa. Esitys sisältää taikatemppuja, jotka ällistyttävät ja ihmetyttävät yleisöstä riippumatta.

Close up -temput eli lähitaiat tapahtuvat muutamalle ihmiselle kerrallaan, jolloin intensiivinen taikuus hurmaa osallistujan aivan lähietäisyydellä. Temput tapahtuvat pienillä esineillä, kuten seteleillä, pelikorteilla, naruilla, nenäliinalla, mehupilleillä jne. Osa taioista tapahtuu jopa katsojien omissa käsissä.

Voit myös tilata tapahtumaasi sekä stand-up, että close-up ohjelmat, joilloin taiat tapahtuvat sekä estraadilla, että lähietäisyydellä.

Taikuuden ammattilaisen esitys on huolella toteutettu kokonaisuus, joka takuulla elävöittää juhlat ja muut tilaisuudet – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso suositukset ja video »