Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yritykset

Etsitkö yrityksesi juhlaan tai tapahtumaan jotakin uutta ja innostavaa? Valintasi on taikuus! Kokenut ammattitaikuri Timo Tiikkainen taikoo tunnelman kattoon kiehtovasti ja yleisönsä huomioiden. Suunnittelen esityksen aina kohderyhmän mukaan, tilaajan toiveita kuunnellen.

STAND -UP taikashow mahdollistaa taikuuden laajalle yleisölle, jossa kaikki katsojat näkevät ja kokevat esityksen samalla kertaa. CLOSE-UP lähitaiat tapahtuvat pienryhmille tai pöytäseurueille, ja esityksissä yleisö pääsee seuraamaan taikoja lähietäisyydeltä.

Nämä kaksi esitysmuotoa voidaan myös yhdistää, jolloin taikuus tapahtuu sekä näyttämöllä että lähietäisyydellä.

STAND UP -TAIKA

Näyttämöllä tapahtuva stand up -taikashow vangitsee katsojien mielenkiinnon heti esityksen alussa. Käsittämättömät taiat ja tilanteeseen sopiva huumori vapauttavat tunnelman ja saavat naurun raikumaan niin hienostuneissa kuin rennommissa tilaisuuksissa.

Stand up -taikaesityksen aikana joku onnekas yleisön jäsen pääsee myös todistamaan taikakykyjään lavalla taikuri Timo Tiikkaisen avustajana. Stand up -taikaesityksessä käytetään isoja esineitä, jotka näkyvät sadoille ihmisille, toki ne toimivat myös pienimuotoisemmissa tilaisuuksissa. Ohjelman kesto on tavallisesti 10–40 min.

CLOSE UP -TAIKA

Close up -taikaesityksessä on taikaa, joka tapahtuu lähellä yleisöä. Taikuri Timo Tiikkainen kiertää juhlavieraiden ja yleisön joukossa esimerkiksi ravintoloiden pöydissä, kauppakeskusten ihmisvilinässä tai cocktail-tilaisuudessa. Esitys sisältää taikatemppuja, jotka ällistyttävät ja ihmetyttävät yleisöstä riippumatta.

Close up -temput eli lähitaiat tapahtuvat muutamalle ihmiselle kerrallaan, jolloin intensiivinen taikuus hurmaa osallistujan aivan lähietäisyydellä. Temput tapahtuvat pienillä esineillä, kuten seteleillä, pelikorteilla, naruilla, nenäliinalla, mehupilleillä jne. Osa taioista tapahtuu jopa katsojien omissa käsissä.

Taikuri yritysjuhliin, pikkujouluihin ja muihin yritystapahtumiin – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso suositukset ja video »