Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Galleria

Tapahtumajärjestäjät voivat vapaasti käyttää gallerian kuvia Taikuri Timo Tiikkaisen esityksen markkinointiin ja mainostukseen.

Aikuistenjuhlat


Aikuisten juhlat

”Hei Timo, asiakas antoi sinusta erinomaista palautetta ja sanoi homman hoituneen parhaalla mahdollisella meiningillä. Erityiskiitos tuli siitä, että et ollut esiintymässä ”kellon kanssa”. Kiitos meidänkin puolesta.

Starpoint viihdepalvelut, Heidi Leppänen.

”Kiitos, Timo! Esityksesi oli mainio ja ihmiset ihastelivat ja pohtivat vielä pitkään näkemäänsä. Palataan taas asiaa, kun taikoja tarvitaan.”

Ohjelmapalvelu Viihdeavain, toimistopäällikkö Tuula Heikkilä.

”Hei Timo, esityksesi oli aivan mahtava! Seurasin silmä tarkkana käsiäsi, enkä voi vieläkään käsittää, miten ne temput oiken teit. Loistoshow! Kiitos.”

PwC, Executive Assistant, Tuula Pohjanen.

”Olen käyttänyt taikuri Timo Tiikkaisen stand-up ja close-up taikuriohjelmaa monissa yritystilaisuuksissa ja täytyy sanoa, että ammattitaitoisempaa ja viihdyttävämpää esiintyjää ei löydy.”

Catering palvelu Ruokataikurit, Arto Brusin.

”Hei ja kiitos esityksestäsi. Siitä tykättiin todella ja taikuuksista riitti keskustelua vielä kauan esityksen jälkeenkin. Hyvää loppuvuotta sinulle!”

Yhteisviejät Tamex Oy, markkinointisihteeri Satu Ojanen.

”Näin sut just äsken Tarjan 60-vuotisjuhlissa ravintola Von Notbeckissä, mahtavia temppuja. Istuin eturivissä ja tuijotin silmä kovana saisinko selville, miten teet jonkun, mut ei. Mad skills. Eka kerta, kun näin taikurin livenä ja olihan elämys, hauska ku mikä. Kiitos!”

Jani Huumonen.

”Moikka Timo, esityksestäsi tuli todella paljon kehuja ja setti sopi mielestäni erinomaisesti 50-vuotisjuhlille, myös lapset pitivät valtavasti. Olen kehunut sinut maasta taivaaseen täällä töissäkin. Kiitos vielä tuhannesti, olit aivan loistava.”

Satu Kainisto, Kangasalan Osuuspankki.

”Isot kiitokset lauantain esityksestä hääjuhlassamme Ruissalon Tanssipaviljongissa. Sait paljon kehuja ja temput olivat hyviä. Me ja vieraat nautittiin hauskasta showstasi:).”

Jane ja Niko.

”Hei, mihin kumaan coca-cola pullo katosi ja miten Marin rintsikat joutuivat kiinni huiveihin? Itä-Jämsän maamiesseuran väki haluaa kiittää takuria hienosta esityksestä ja jäävät ihmettelemään, kuinka temput ovat mahdollisia.”

Pirjo Mäkijouppila, Itä-Jämsän maamiesseura.

”Viikinkiravintola Haraldin asiakkaat kysyvät usein meiltä esiintyjää. Monen eri esiintyjän kokemuksella suosittelen nykyään vain yhtä, hyväksi kokemaamme esiintyjää eli taikuri Timo Tiikkaista. Timon tyyli tehdä yhteistyötä kanssamme ja erityisesti hänen esiintymisensä asiakkaiden parissa on osoittautunut hintansa väärtiksi. Monien hyvien asiakaskokemusten vuoksi olen käyttänyt Timon ammattitaitoa myös omissa asiakastilaisuuksissa tuomaan eloa ja viihdykettä.”

Viikinkiravintola Harald, ravintolapäällikkö Pasi Lepistö.

”Kiitos esityksestäsi tohtorin väitöstilaisuuden iltajuhlassa Nikolai-salissa. Teit illasta ikimuistoisen minulle ja vieraille. Olet todellinen osaaja omalla alallasi.”

Nina Hämäläinen, Jyväskylä.

”Lämmin kiitos esityksestäsi. Jengi oli tosi tyytyväinen ja otettu showstasi. Olimme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme sinut.”

Asta Heikkilä, KM, NLP Master Practioner, Helsinki.

”Haluan vielä kerran kiittää sinua. Olit esiintymässä 70 vuotisjuhlissani. Vierailta olen saanut palautetta, että esityksesi oli kaikin puolin hyvä, suorastaan loistava. SUURI KIITOS!”

Jukka Lehtinen, Tampere.

”Taikuri Timo Tiikkainen esitys 60 vuotis syntymäpäivilläni Humppilassa kohosi illan kohokohdaksi. Hänen esityksensä, jossa mm. päivänsankarin korvat tuli ”pudistettua” oli mukaansa tempaava ja humoristinen, yleisö seurasi herpaantumatta toinen toistaan uskomattomia temppuja. Varsinaisen huipennuksen ja lukemattomia jälkikeskusteluja aiheutti Timon kiertely yleisön joukossa kahvitarjoilun lomassa esittämässä lähitaikuutta katsojien silmien edessä. Voin suositella Timoa, kun juhliin tarvitaan piristystä ja kohokohtaa.”

Pekka Savikko

Lastenjuhlat


Lasten juhlat ja koko perheen juhlat

”Puotilan ala-asteen koulun henkilökunta ja 400 oppilasta nauttivat suuresti taikuri Timo Tiikkaisen taikuriohjelmasta. Show oli hauska, huumorintajuinen ja kaikkia ikäluokkia miellyttävä. Timo Tiikkainen ottaa yleisön haltuunsa ja omaa taikurin aitoa, kunnioitettavaa karismaa.” –

Laura Vaara, Puotilan koulun oppilaskunnan ohjaava opettaja.

”Kiitos vierailustasi ! Kyllä täällä sait hyvää palautetta ! Onhan se aikamoinen taito, kun saa 300 lasta jähmettymään paikalleen ja seuraamaan intensiivisesti esitystä ! Ammattilainen asialla !

– Sanna Schöning, apulaisrehtori, Perälän koulu.

”Kiitos vielä esityksestäsi. Vieraat olivat ihastuneita esitykseesi. Monet kommentoivat taikojen taitavuutta, mutta myös sitä, miten hyvin esitys sopi sekä lapsille että aikusille. Esitystyylisi oli meille sopiva, siis sellainen eleettömän tyylikäs. Suosittelen sinua ja esitystäsi lämpimästi kaikille.”

– Asta Heikkilä, KM, NLP, Master Practioner

”Suuri kiitos hienosta taikuriesityksestä tänään Pilkanmaan koululla. En ehtinyt sinua esityksen jälkeen kiittää, joten tässä tulee iso kiitos! Kyselin lapsilta, millainen esityksesi oli ja näitä adjektiiveja sain ilokseni kuulla: hieno, kiva, hauska, hyvä, mielenkiintoinen ja lisäksi toivottiin, että pääsisit vielä uudemman kerran meidän koululle. Mukavaa vuoden jatkoa!”

– Marjut Kekkonen, Pilkanmaan koulu.

”Kiitos Timo, mieletön esiintyminen… lapset eivät meinanneet tuolissa pysyä, kun miekka lävisti Nean korvat tai kun ilmapallo ei puhjennutkaan ja kun Henry ei saanut puhallettua ilmapalloon ilmaa… Aikuiseen makuun sopi mukavasti, kun sateenvarjosta tuli laihialainen tai kun etupenkkiläiset olivat näkevinään ohuen siiman, joka piteli merimiesköyttä pystyssä. Kiitos todella paljon koko Kirkonkulman oppilaiden, opettajien että vanhempaintoimikunnan puolesta, teit meille mukavan illan.”

– Marika Saarinen, Kirkonkulman koulu

” Kiitos mahtavasta esityksestä koko Purolan päiväkodin puolesta. Esityksesi kesto oli erittäin sopiva ja tehokas. Meille jäi paljon pohdiskeltavaa. Osasit hyvin huomioda koko tilanteen, yleisön ja avustajat. Esityksesi oli mahtavasti huumorilla höystettyä. Jutut niin lapsille kuin aikuisillekin :). Toivottavasti näemme toistekin täällä meidän päiväkodissamme.”

– Harriet Lindfors, Purolan päiväkoti

”Suosittelen lämpimästi taikuri Timo Tiikkaisen esityksiä kouluille. Esitys on kasvatusasiat huomioon ottava, hyviin tapoihin kannustava, huumorintäyteinen ja lumoava. Katsojamme ekaluokkalaisista kuutosiin (300 oppilasta) pitivät näkemästään ”sata lasissa”. Kiitos!”

– Eija Koivisto, Herajärven koulu

”Kiitos esiintymisestä koko perheen Joulunavaustapahtumassa. Positiivista palautetta on tullut vauvasta vaariin.”

Sirkku Reko, Säkylän yrittäjät

”Olemme käyttäneet Timon taikaesityksiä 10-vuoden ajan vuosittain seurakunnan lasten- ja koko perheen tapahtumissa. Esitykset ovat olleet ikäkauden huomioonottavia ja lämminhenkisiä.”

Juha Seppänen, nuorisotyönohjaaja, Ylöjärven srk

”Kiitos hienosta ja mukaansa tempaavasta esiintymisestä. Hyvää jatkoa.”

Rita Virtanen, Pelastakaa lapset

”Hei, ja suurkiitos aamuisista esityksistä päiväkodeille, lapset ja aikuiset olivat tykänneet tosi paljon. Päiväkodin opettajat ja hoitajat tuituivat olevan sitä mieltä, että esityksiäsi voi hyvin suositella päiväkodeille ja muihin tilaisuuksiin:).”

Jatta Väätäinen, Riihipuiston ja Tähkärinteen päiväkotien vanhempainyhdistys, Klaukkala.

” Hei Timo, esityksestäsi kaikki saivat jotakin niin aikuiset (mieletön huumori ja sanaleikittely) kuin lapsetkin. Tilanne oli hallittu, pidit lapset hyvin ” aisoissa ” et villinnyt heitä, vaan esitys pysyi koossa, eikä turhia odotuksia tullut. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Taustakangas loi tunnelmaa ja mikrofonin käyttö varmisti sen, että kaikki kuulivat puheesi. Ihana kuulla lasten aitoa naurua, miten pienistä asioista riittää pitkäksi aikaa muistelemista. Tervetuloa toistekin ja hyvää jatkoa. ”

LTO Jaana Sillanpää, Kalevan päiväkoti.

”Hei Timo, haluan kiittää sinua yhteistyöstä kanssasi. Viimekertaisesta taikuriesityksestäsi pidettiin tosi paljon. kaikki ovat kehuneet, niin isot kuin pienet. Nyt kuitenkin minulla on töitä enää viikko ja sitten jään eläkkeelle, joten työtoverini varmasti taas ottavat sinuun yhteyttä. Minä puolestani toivotan sinulle hyvää jatkoa ja ovelia temppuja!”

Hannele Johansson, perhepäivähoidonohjaaja.

Ota yhteyttä, niin tehdään teidänkin tapahtumaanne ikimuistoinen, paras mahdollinen taikatuokio